Echipa Asociației Inițiative Multidisciplinare

Suntem oamenii care cred în colaborare și implicare în comunitate. În dezvoltarea programelor și activităților noastre ne ghidăm după dovezi publicate în jurnale de specialitate, modele de bună practică validate științific și realitatea culturală și socială locală. Totodată, suntem deschiși, curioși și apreciem experiența lucrului la intersecția mai multor domenii (psihologie, neuroștiințe, medicină, asistență socială, educație, cultură, IT etc.). Acestea ne oferă o perspectivă amplă, de care avem nevoie pentru a dezvolta programe cu impact pentru beneficiarii noștri.

Dana Burlacu

Este membru al AIM și absolventă a studiilor de master în Psihologie Clinică și Psihoterapie la Universitatea Al.I.Cuza, din Iași.

Momentan fac formare în Psihoterapie Integrativă la Asociația Română de Psihoterapie Integrativă. Am avut dintotdeauna o pasiune pentru psihicul uman și dorința de a contribui în a face această lume un loc mai pozitiv, sănătos și echitabil pentru toți. Consider că prin înțelegere, compasiune, dragoste și educație, putem elimina barierele dintre noi și să devenim mai buni unii cu ceilalți și mai uniți în această călătorie numită viață.
Contact dana.burlacu@aimromania.org

Dana Harip

Este membru fondator AIM, absolventă a studiilor de licență în Sociologie la Univ. Al.I. Cuza din Iași și a unui masterat de cercetare în științe comportamentale (Behavioural Science) la Universitatea Radboud, Olanda.

Experiența profesională, de voluntariat și academică din ultimii 10 ani a hrănit o pasiune pentru dezvoltarea și implementarea programelor de prevenție și intervenție ce vizează psihologia și psihopatologia dezvoltării, jocuri video și soluții pentru e-sănătate mintală, precum și activități cu impact în construirea unei comunități echilibrate.
Contactdana.harip@aimromania.org

Georgeta Șuhani

Este membru fondator AIM, absolventă a studiilor de licență în Psihologie din cadrul Univ. Al. I. Cuza din Iași și a unui master de Psihologie Clinică și Psihoterapie, iar în prezent este psihoterapeut integrativ în formare.

Pasiunea pentru artă, filosofie, natura umană și curiozitatea de a cunoaște oamenii în profunzimea gândirii și a simțirii lor m-au ghidat către psihopatologie și psihoterapie. Mai mult, am dezvoltat dorința de a identifica care sunt factorii de risc, de a crea programe de prevenție și intervenție și de a construi activități cu caracter psiho-educativ, ce pot constitui împreună sensul unei vieți psihice sănătoase.
Contactgeorgeta.suhani@aimromania.org

Isabelle Bulai

Este membru fondator AIM, absolventă a studiilor de licență în Psihologie din cadrul Univ. Al. I. Cuza din Iași și a unui master de Psihologie Clinică și Psihoterapie, iar în prezent este psihoterapeut cu drept de liberă practică.

Practic psihoterapia și psihologia clinică, atât cu adulți, adolescenți, cât și cu familii care au copii. Consider că fiecare om are în el resursele să depășească dificultățile prin care trece. De asemeni, este important să fie ghidat și susținut în această călătorie de un terapeut care are mijloacele potrivite de a-i arăta noi modalități pentru a face față situațiilor din viață sa.

Contact isabelle.bulai@aimromania.org

Maxim Pretula

Este membru al AIM și absolvent al Facultății de Drept. Are o experiență de 5 ani în managementul de proiect, relații publice, comunicare și promovare organizațională.

Inspirat de științele umaniste, am dezvoltat motivația de a contribui la crearea unei comunități puternice și abundente în oportunități de creație și exprimare pentru toți membrii săi.
Contact maxim.pretula@aimromania.org

Sorina Bârgăoanu

Este membru al AIM și psiholog. Este absolventă a studiilor de licență în Psihologie la Univ. Al. I. Cuza din Iași. În același timp, este psihoterapeut integrativ în formare în cadrul Asociației de Psihoterapie Integrativă și Psihologie Clinică din Iași.

Încă din 2016, lucrez alături de elevi cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani. Acest lucru m-a ajutat să observ și să înțeleg care sunt nevoile copiilor de astăzi. Consider că joaca și educația pot face front comun pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici. Îmi doresc să contribui la dezvoltarea sănătoasă a copiilor și adolescenților pentru că ei sunt viitorii piloni ai comunității noastre.
Contact sorina.bargaoanu@aimromania.org