Sprijină dezvoltarea emoțională sănătoasă a individului în comunitate!

Sănătatea noastră include sănătatea psihică și emoțională. Cel puțin jumătate dintre tulburările mintale debutează în adolescență, partea bună însă, e că putem face ceva în legătură cu acest aspect. Azi, mâine și în fiecare zi putem să cunoaștem si să înțelegem mai multe despre ce înseamnă dezvoltare emoțională echilibrată. Noi, tu, părinți și profesori putem fi corect informați, blânzi, empatici și putem îndruma copii și adolescenți pentru a-și dezvolta abilități de viață, pentru a-i ghida și ajuta să depășească provocările de zi cu zi, de acasă, de la școală, din viețile lor.

Echipa noastră desfășoară campanii de informare, evenimente de psihoeducație și reducere a stigmei, precum și programe de schimbare comportamentală bazate pe metode validate științific, în rândul copiilor, adolescenților, tinerilor și adulților. Fii tu cel care sprijină dezvoltarea unei comunități echilibrate mintal și alege unde ajung cei 2% din venit. Iată pasii de urmat pentru a-ți asuma această alegere.

DESCARCĂ

Formularul 230 dacă ai avut venituri din salarii sau pensii în anul 2018

sau

Declarația unică dacă ai realizat venituri din activități independente în 2018.

COMPLETEAZĂ

formularul de mână, cu majuscule astfel:

Scrie anul 2018 în cele 4 casute din partea de sus a formularului.

Completează secțiunea I. DATE DE IDENTIFICARE A CONTRIBUABILULUI, cu datele tale – nume, prenume, cod numeric personal, adresa.

Bifează opțiunea 2.Susținerea unei entități nonprofit/unitate de cult și completează datele Asociației Inițiative Multidisciplinare după cum urmează:

Denumire entitate – ASOCIAȚIA INIȚIATIVE MULTIDISCIPLINARE, Cod de identificare fiscala – 38843710

Cont (IBAN) bancar RO 73 BTRLRONCRT 0403995001

Data și semnătura ta în chenarele din josul paginii.

TRIMITE

Până pe 15 martie 2019, prin postă cu scrisoare recomandată direct la registratura organului fiscal, prin mijloace electronice de transmitere la distanță, potrivit legii, sau prin poștă, la Administrația Finanțelor Publice a localității de domiciliu.
Poți găsi adresele Administrațiilor Financiare AICI.

sau

Contactează-ne la adresa de email contact@aimromania.org în cazul în care dorești să ne împuternicești pentru a depune formularul în numele tău.

Îți mulțumim pentru spirjinul acordat!